Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięsny gulasz

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 0.50 kg
ziemniaki 8 szt
bakłażan 1 szt
papryka 1 szt
olej do smażenia 4 łyżki
cebula 1 szt
pomidory krojone z puszki 1 szt
kostki mięsne 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
karkówka 0.50 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: mięsny gulasz

Mięso ugotuj,pokrój.Warzywa i pieczarki pokrój.Cebulę i ziemniaki podsmaż w garnku na oleju.Zalej wodą,dodaj kostki mięsne,zagotuj.Dodaj resztę warzyw,pieczarki i pomidory z zalewą,gotuj do miękkości.Przypraw do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak