Sposób przygotowania

Miód wymieszać z ziołami. Żeberka pokroić na porcje. Posmarować mięso miodem z przyprawami i piec na ruszcie ok. 10-15 min. z każdej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pycha, już się nie mogę doczekać sezonu grillowego :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj jak ja na to czekam.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Sezon wkrótce:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    aż ślinka cieknie na samą myśl;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    już niedługo!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mniam grilowane żeberka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    już nie mogę się doczekać takich żeberek
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    a tu sezon zbliża się
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne,aż ślinka cieknie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    a sezon już się zaczął!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Jutro wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To lubię !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !