Sposób przygotowania

Tuńczyka pokroić w drobną kosteczkę. Dymkę drobno pokroić. Wydrążyć awokado i pokroić miąższ na małę kawałki. Pomidory drobno pokroić, wymieszać z tuńczykiem, dymką i kawałkami awokado. Limonkę zetrzeć i wycisnąć sok, wymieszać 2 łyżki soku z limonki, pastę wasabi, sos sojowy i dodać do mieszanki tuńczyka, cebuli i awokado. Przyprawić. Wymieszać masło ze skórką limonki. Zrumienić kromki bagietki w piekarniku, posmarować masłem z limonką obłożyć tatarem z tyńczyka i awokado

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    brzmi kusząco:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !