Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z mintaja smażony

5.0
(36)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przyptawa do ryb do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do obtoczenia
jajko 2
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia
sok z jednej cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: filet z mintaja smażony

filety rozmrażam , osuszam recznikiem kuchennym skrapiam sokiem z cytryny i odstawiam w tym czasie przygotowuję jajka z przyprawami i bułkę tartą do obtoczenia . każdy filet po kolei maczam z obu stron w jajku potem w bułce i smażę na złoty kolor z obu stron. SMACZNEGO!!!!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 01.01.2012 15:49
dobra
grazia1 26.05.2011 21:01
nie ma jak rybka:)
Grażyna13 21.04.2011 14:45
Lubię bardzo !
Aniunia773 14.04.2011 14:59
mniam mniam
Aniunia773 14.04.2011 14:59
mniam mniam
Jaheira11 24.03.2011 21:14
bardzo lubię rybki
MAR3STA 21.03.2011 22:34
smaczna rybka;)
alaaa 14.03.2011 20:05
bardzo lubię taki filecik
Dorota59 14.03.2011 16:58
lubimy rybkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak