Sposób przygotowania

filety rozmrażam , osuszam recznikiem kuchennym skrapiam sokiem z cytryny i odstawiam w tym czasie przygotowuję jajka z przyprawami i bułkę tartą do obtoczenia . każdy filet po kolei maczam z obu stron w jajku potem w bułce i smażę na złoty kolor z obu stron. SMACZNEGO!!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubimy rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo lubię taki filecik
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna rybka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo lubię rybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię bardzo !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    nie ma jak rybka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !