Sposób przygotowania

Mięso mieszamy z jajkiem, posiekaną cebulą, musztardą i przyprawami- jeśli masa nie jest zbyt gęsta dosypujemy nieco bułki tartej.
Kielbaski kroimy na kawałki 3-4 cm.
Z mięsa formujemy niewielkie kotleciki- tak by kiełbaska znalazla się wewnątrz- niewidoczna.
Każdy kotlecik obtaczamy w roztrzepanym jajku i bułce tartej- smażymy na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    Świetny przepis, bardzo apetycznie wyglądają :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smacznie wyglądają:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ładne i smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wow
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też takie lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota53

    jeszcze nie jadłam takich mielonych. ciekawa jestem smaku :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota53

    jeszcze nie jadłam takich mielonych. ciekawa jestem smaku :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    podobają mi sie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    podobają mi sie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł, zawsze to jakaś odmiana :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !