Sposób przygotowania

Rybę sprawić, osolić, odstawić na noc. Kolejnego dnia posypać pieprzem, przełożyć do posmarowanego masłem naczynia żaroodpornego, dodać pokrojone pieczarki oraz cebulę, 2 łyżki masła. Piec ok. 40 min. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    podoba mi się przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !