Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki z serem i sardynkami po hiszpańsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb 10 kromek
pomidory 4 szt
ser 350 g
żółtko jajek 4 szt
musztarda 3 łyżki
sardynki 1 puszka
cebula 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki z serem i sardynkami po hiszpańsku

Z obranych pomidorów i drobno posiekanej cebuli przygotować pastę,dodać utarty ser,osobno ubić żółtka z musztardą,razem wymuieszać,na grzankach rozsmarować ugniecione sardynki,nałożyć przygotowaną pastę,a na wierzchu położyć całą sardynkę,wstawić do piekarnika i zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 30.01.2012 18:31
ciekawe
MAR3STA 12.03.2011 20:44
smaczne;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak