Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka z jabłkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wątróbka cielęca 60 dag
cebula
jabłka 2
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka z jabłkami

wątrobę opłukac i pokroic na 4 porcje posypac pieprzem, cebule obrac pokroic w krążki jabłka umyc pokroic w poprzek na plastry. na dużej patelni rozgrzac olej wrzucic cebulę lekko podsmażyc zdjąc z patelni.Wątrobę usmażyc z dwóch stron, obłożyc jabłkami i podsmażoną cebulą przykryc i podgrzewac jeszcze 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 11.03.2011 16:07
smaczna;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak