Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w mundurkach wystudzić, obrać i pokroić na cząstki. Cebulę obrać, pokroić w cienkie piórka i zeszklić na oliwie. Kiełbasę pokroić w kostkę dodać do cebuli i podsmażyć. Grzyby oczyścić, umyć pod bieżącą wodą i pokroić na niezbyt małe kawałki. Dodać do cebuli z kiełbasą i smażyć 25 min. Włożyć ziemniaki i smażyć jeszcze ok.10 min. Doprawić solą i pieprzem wg smaku. można posypać zieloną pietruszką lub koperkiem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ale to będzie pyszne jedzonko! mniam!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Już niedługo zaś będzie się je zbierać i smażyć.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !