Sposób przygotowania

Miód utrzeć z masłem i 1/4 szklanki wody.Rodzynki wymieszać z migdałami i orzechami.Nagrzać piekarnik do 160 stopni.Jabłka umyć odciąć wierzchy i wydrążyć
środki.Jabłka napełnić bakaliami,przykryć wierzchem, przełożyć do naczynia żaroodpornego i polać sosem miodowym.Zapiekać aż będą miękkie.W czasie pieczenia polewać tworzącym się sosem.Gotowe ostudzić i podawać na zimno

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Pyszne jabłuszka.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczne są takie jabłuszka
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pyszne są takie pieczone...
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też takie robię są pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny deserek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczny pomysł na szybki deser.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Uwielbiam takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !