Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne zapiekane Asi

2.0
(6)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z karmazyna 4 sztuki
masło 10 dag
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 80 gram
natka pietruszki 1 sztuka
śmietana 12% 8 łyżek
jajko 2 sztuki
czonekząbek 1 sztuka
sok z cytryny 2 łyżki
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne zapiekane Asi

Filety posypać pieprzem i solą,następnie ułożyć w żaroodpornej formie i polać sokiem z cytryny.Natkę i czosnek posiekać.Bułkę tartą wymieszać z natką,czosnkiem,śmietanką i koncentratem pomidorowym.Przyprawić pieprzem i solą.Filety polać masą,zetrzeć na nie masło i wstawić do piekarnika na około 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 27.06.2012 12:31
super
Łukasz15 17.03.2012 08:38
smaczny
Barbara/zuza22_85 24.02.2012 14:36
super przepis
Kuchareczka2 31.01.2012 10:06
poezja smaku
Dorian 20.11.2011 18:32
uwielbiam rybki
gacopierz23 14.11.2011 19:10
pyszna rybka
Justyna Jussstiii 20.07.2011 11:56
super przepis sprawdzony
anemon 25.06.2011 09:43
Świetny pomysł na rybę.
Kuchareczekjeden 27.03.2011 20:56
lubimy taką rybkę
Marzena34 27.03.2011 18:39
pyszna rybka
Edyta38 18.03.2011 16:07
lubie takie
Dorota59 11.03.2011 10:35
pyszne
Robert10 10.03.2011 18:58
super taka rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak