Sposób przygotowania

Cebulę obrać,pokroić i zeszklić na maśle,dodać szpinak,doprawić i dusić około 10 minut.
Bułki pokroić w drobną kostkę,dodać szpinak,jajka,ser i mąkę.Uformować kulki wielkości orzecha.Ugotować tak jak pierogi.Ozdobi pomidorkami koktajlowymi i bazylią

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    I nie rozpadną się? muszę koniecznie to zrobić:)
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    będąc kiedyś na diecie szpinakowej nawet go polubilam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    bardzo ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !