Sposób przygotowania

Mięso rozbić na płaty, posypać pieprzem i solą, posmarować musztardą. Ogórki pokroić w słupki, cebulę obrać przekroić wzdłuż. Na mięsie układać plastry boczku, ogórka i cebuli, zwinąć, spiąć wykałaczkami. Obsmażyć na oleju, ułożyć w rondlu, podlać wodą, wrzucić przyprawy. Na atelni przyrumienić pokrojoną w kostkę cebulę, dodać do duszących się zrazów. Wrzucić startą na tarce marchewkę, selera, i pokrojonego pora. Dusić aż mięso będzie miękkie

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !