Sposób przygotowania

Żółte galaretki rozpuścic w szklance przegotowanej gorącej wody i odstawiamy do lekkiego stężenia.Czerwone galaretki rozpuszczamy w 1/2 litra wrzącej wody.Spód tortownicy wykładamy biszkoptami.Kremówkę ubijamy,dokładnie mieszamy z serkami waniliowymi i ostudzoną żółtą galaretką.Miksujemy na jednolitą masę ,wylewamy na biszkopty.Masa musi stężec.Na wierzch układamy owoce i zalewamy tężęjącą czerwoną galaretkę.Odstawiamy do lodówki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super sernik!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !