Sposób przygotowania

Makaron gotujemy z posolonej wodzie z łyżeczką oliwy all dente. Odcedzamy i odstawiamy do ostudzenia. Ogórek kroimy w paseczki , a pomidora w kostkę. Mini mozarellę przekroiłam na pół i polałam dressingiem balsamicznym. Wymieszać i gotowe.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Super baba , super danie z mozzarellą i farfalle
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dobre :)) dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    proste i bardzo ciekawe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pychotka
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    głosik za tą wspaniałą kompozycję!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !