Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik z jogurtu.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
cukier puder 1 1/2 szklanki
budyń śmietankowy 1 sztuka
cukier wanilinowy 1 sztuka
olej 100 ml
jogurt bałkański 680 gram
biszkopty okrągłe 1 paczka
brzoskwinie w puszce 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z jogurtu.

Białka ubic z cukrem pudrem.W osobnym naczyniu połączyc jogurty z olejem,żółtkami,budyniem i cukrem waniliowym.Dodac ubite białka.Wymieszac.W tortownicy wyłożyc biszkopty i zalac połową masy,wyłożyc pokrojone w kostkę brzoskwinie,a następnie resztę masy.Piec w temp.160-170 stopni przez 80 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 07.02.2014 22:21
jeszcze takiego nie piekłem ,muszę spróbować
misia53 07.09.2011 21:23
Pewnie pyszny ,bo ja z jogurtu też piekę tylko z brzoskwiniowego
anoosia 05.09.2011 13:43
ciekawy pomysł, musi być pyszny
Dorota59 04.08.2011 13:04
uwielbiam serniczki
Angelika10 13.05.2011 21:49
Super
Rogalik 18.03.2011 21:55
lubię sernik
owca441 18.03.2011 20:29
wierzę, skorzystam brzmi apetycznie
Krystyna32 13.03.2011 08:38
super, polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak