Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

dip z papryki z fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 szt.
feta 1 opakowanie
bazylia 2-3 łyżki
czosnek 1 ząbek
chili do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: dip z papryki z fetą

Paprykę upiec lub zgrilować, aż skórka będzie czarna, gorącą zawinąć w folię, a gdy skórka zacznie odchodzić - obrać. Fetę zmiksować z papryką i czosnkiem, doprawić do smaku solą, pieprzem, chili i bazylią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak