Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 50 ml |
cebula | 400 g |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 l |
śmietana | 50 ml |
cebula | 400 g |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: