Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowa a la Przypkowski

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar drobiowo-wołowy 1,5 l
cebula 400 g
chleb razowy 2 kromki
masło 1 łyżka
Goździki całe Prymat 1 szczypta
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
Gałka muszkatołowa mielona Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowa a la Przypkowski

cebulę obrać opłukać pokroić w kostkę podsmażyć chleb pokroić w kostkę podsmażyć zalać wywarem dodać cebulę rozgotować pod koniec gotowania dodać przyprawy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak