Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wódka w arbuzie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

arbuz 1 szt
wódka 0,5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: wódka w arbuzie

Musimy kupić dojrzałego arbuza takiego żeby nam stał anie przewracał się,na górze arbuza wycinamy dziurę wielkości szyjki butelki wódki,łyżką wyciągamy 2 cm miąższu,do dziury wlewamy wódkę,po czym będzie nam potrzebny jakiś korek najlepiej od wina by zatkać dziurę.Arbuza dajemy do lodówki,musi być dobrze schłodzony.Arbuza można pokroić albo zrobić w nim dziurki i pić przez słomki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 16.10.2011 15:00
fajny pomysł, ciekawe jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak