Sposób przygotowania

Boczek i paprykę kroimy w kawałki, cebulę dzielimy na pół. Wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy przyprawy, wlewamy olej. Wszystko dokładnie wymieszać, odstawić na 2 godz. Następnie na zmianę wszystkie nasze składniki nadziewamy na patyczki. Wstawiamy do piekarnika na 30 min, pod folią aluminiową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Jakie kolorowe i zapewne pyszne .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    niedługo nadejdzie sezon grillowy...można wykorzystać...poza sezonem szaszłyki robię w kuchni z rożnem...
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale bym takie zjadła!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !