Sposób przygotowania

Wątrobę czyścimy,opłukujemy i namaczamy w mleku.Po upływie około godziny wyjmujemy,osuszamy,kroimy na 15 części,obsmażamy na gorącym tłuszczu,posypujemy pieprzem.Każdy kawałek wątróbki owijamy bekonem i spinamy wykałaczkami.Smażymy na patelni dotąd aż bekon będzie chrupiący.Na sam koniec smażenia można delikatnie posypać solą.Podajemy z ziemniakami lub ryżem i surówka:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mnaim mniam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    musi nieżle smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    To dla mnie nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne kąski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry sposób na wątróbkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !