Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba pieczona w folii z szałwią

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dorsz 80 dkg
szałwia
Sól czosnkowa jodowana Prymat
pieprz
cytryna
masło 10 gram
pietruszka zielona
bazylia

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pieczona w folii z szałwią

Rybę przyprawić solą i pieprzem, sokiem z cytryny, szałwią, pietruszka, bazylią, następnie ułożyć na folii aluminiowej każdy kawałek oddzielnie. Posypać wiórkami masła, zawinąć i piec około 20 minut w piekarniku na 180 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

monika154 14.05.2011 17:55
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak