Sposób przygotowania

Śledzie po wymoczeniu czyścimy,dzielimy na filety,wybieramy ości i zdejmujemy skórę,po czym mielimy w maszynce z ugotowanym żółtkiem i obranymi cząstkami jabłka..Cebulę obieramy i trzemy na szklanej tartce aby nie była gorzka.Masło ucieramy na puszystą masę,dodajemy zmielone śledzie,żółtko,jabłko i startą cebulę oraz kolendrę i pieprz do smaku..Całość dalej ucieramy na jednolitą masę.Podajemy z pieczywem.Smacznego:)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pyszna napewno
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    coś dla mnie-uwielbiam śledziki pod każdą postacią
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !