Sposób przygotowania

wszystkie składniki (oprocz migdałów)posiekać, zrobić ciasto,zrobić wałki o średnicy 4-5cm,zawinac je w papier do pieczenia i schować na 2 godz. dolodówki.następnie pokroic na talarki, wylozyc na wysmarowaną tłuszczem formę,posmarować białkiem posypać migdałami,mozna też kminkiem lub makiem.piec ok 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    To musi być pyszne ! Szczegolnie te migdały!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo ciekawe połączenie.Koniecznie muszę spróbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    extra :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zrobiłam je wczoraj na kolację w wersji z kminkiem i podałam z kawiorem z bakłażana. Są naprawdę świetne. Moja córeczka wprost się nimi zajadała, a to chyba najlepsza recenzja tej potrawy :).
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    świetne na przekąskę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    Joasiu mogłaś dodac zdjęcia!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    bardzo ciekawa przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    wspaniałe;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    dla mnie coś nowego :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    to bardzo dobry pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !