Sposób przygotowania

Czosnek kroimy i ucieramy w moździerzu z oregano oraz paprykami słodką i ostrą. Miód łączymy z octem, musztardą i sosem sojowym. Dodajemy składniki z moździerza i całość dokładnie mieszamy. Taką marynatą smarujemy plastry karkówki i odkładamy na minimum 3 godziny do lodówki.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    mięso w takiej marynacie musi smakować super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    polecam. karkówka świetnie przeszła marynatą i smakowała wybornie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    Swietna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wypróbuję na pewno :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    robię podobnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !