Sposób przygotowania

Szpinak poszatkować . Na patelni wkładamy czosnek przeciśnięty przez praskę , cały czas mieszamy , potem dodajemy szpinak , mieszamy 2 minuty , potem szpinak wyjmujemy i wkładamy do miseczki aby przestygł , w między czasie wyciskamy sok z cytryny , do chłodnego szpinaku dodajemy jogurt naturalny , sok z cytryny i ser . Całość gnieciemy widelcem , potem mieszamy łyżeczką , na koniec solimy pieprzymy i wstawiamy do lodówki na noc , tylko całość w tej miseczce przykryjmy torebką cylafonową.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    pyszny szpinak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !