Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kwaszonej i fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko 1
majonez tradycyjny 0,25 szklanki
Majeranek suszony Prymat do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
fasola 15 dkg
kapusta kwaszona 40 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kwaszonej i fasoli

Fasolę namoczyć na noc, ugotować. Kapustę pokroić. Jabłko umyć i bez obierania zetrzeć na tarce. Połączyć składniki surówki. Majonez doprawić pieprzem i majerankiem i polać nim surówkę. Podawać do wędlin lub jako przekąskę, albo do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 19.09.2010 09:25
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak