Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kebab

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta biała 100 gram
pomidor 1 szt
ogórek świeży 4 plasterki
mięso z kurczaka 100 gram
sos czosnkowy 10 ml
bułka 1 szt.
kapusta czerwona 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Kebab

Bułkę przypiekamy z obu stron aby stałą się chrupiąca przekrajamy ją na pół i wlewamy do środka niedużo sosu czosnkowego, na spód rozdrobnione w kawałki mięsko z kurczaka, dodajemy kapustę fioletową, kapustę biała poszatkowaną w paseczki, plasterki ogórków, oraz kilka plastrów pomidorka. Oblewamy to sosem czosnkowym. Polecam. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 25.09.2011 11:31
pyszności :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak