Sposób przygotowania

Marchew trzemy na tarce o małych oczkach i gotujemy w litrze wody z całymi warzywami,gdy będą miękkie wyjmujemy z garnka por seler i pietruszkę wywar z marchwią zagęszczamy zasmażką z łyżki masła i łyżki mąki do zupy wlewamy gotujące się mleko i wszystko zagotować,doprawiamy solą i cukrem.Można podawać z grzankami

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawa jestem smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy takiej nie jadlam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pomysłowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ciekawa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !