Sposób przygotowania

Osączyć na sicie tuńczyka i lekko rozgnieść widelcem. Posiekać kapary i pistacje. Wymieszać w salaterce tuńczyka z kapary i pistacje z risotto. Przyprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Połowe kromek z pieczywa obłożyć sałatą i równomiernie posmarować pastą z tuńczyka. Położyć z wierzchu pozostałe kromki. Mocno przycisnąć brzegi i przed podaniem poprzekrawać na trójkąty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    Musi być pyszne!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    jakie świetne włoskie danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajnie się nazywa, ale składniki to nie moja bajka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    tajemnicza nazwa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    coś włoskiego - super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    faktycznie wykwintny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !