Sposób przygotowania

groszek zalej wrzatkiem odstaw na 5 min.
odcedz przelej lodowata woda ,zostaw kilka szt do dekoracji a reszte zmiksuj ,jesli masa bedzie bardzo gesta dolej kilka lyzek wody , jajka ugotuj i obierz , zelatynę rozpuść w polowie szklanki wrzatku wymieszaj ze zmiksowanym groszkiem . mus przypraw mieta sola i pieprzem .2/3 przełóż do formy keksowej wyłożonej folia spoywcza wcisnij jajka do masy wstaw do lodówki na 30 min ,pozostały mus wymieszaj ze smietana i przełóż na tężejącą warstwę . przed podaniem schłódz cała noc w lodówce :) pycha !!!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    zamiast suszonej miety mozna dodać świeże zioła np bazylię lub estragon:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    szalejesz!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacja
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    interesujący przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pomysłowe danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    wyśmienite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !