Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowa po włoski II

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kurczaka 1,5 l
cebula 400 g
mleko 2 szklanki
ryż 4 łyżki
jajko 2 sztuki
natka pietruszki 1 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowa po włoski II

cebulę obrać pokroić w kostkę podsmażyć dodać mleko ugotować na wolnym ogniu przetrzeć ryz opłukać zalać wywarem ugotować połączyć z cebulą chwilę pogotować połączyć z cukrem i posiekana natką pietruszki doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak