Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cebulowa po włoski I

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wywar z kurczaka 1,5 l
cebula 400 G
śmietana 50 ml
ryż 4 łyżki
migdał 50 g
masło 2 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cebulowa po włoski I

cebulę obrać pokroić w kostkę podsmażyć na maśle dodać wywary oraz ryż gotować około 20 minut następnie przetrzeć dodać śmietanę obraz sparzone i obrane migdały i posiekaną natkę oraz przyprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak