Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozłożyć, posypać cukrem pudrem i cynamonem, wyciąć kwadraty. Jabłka obrać pokroić w małe kawałki, układać na kwadratach, zawijać boki. Piec w 180 stopniach aż będą rumiane. Oprószyć cukrem pudrem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    jakie ładne :)
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pyszne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Wyśmienite:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo smaczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    szybko i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wyglądają apetycznie:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Francuskie szarlotki !
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne te koperty;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    uwielbiam ciast francuskie z jabłkami :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    smakowite :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    Dobre.
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    ciasto francuskie jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !