Sposób przygotowania

Mięso zemleć przez maszynkę . Bułki czerstwe najpierw musimy zmoczyć a potem też zemleć , do mięska dodajemy posiekany koperek , cebulkę drobno pokrojoną i bułkę , dodać jajko, sól , pieprz i zagnieść ręką aby była jednolita masa , wkładamy potem do foremek keksowych małych albo jednej dużej , wyłożonych papierem do pieczenia ,potem wierzch posypujemy bułką tartą i pieczemy 60 minut w 180 st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    klopsy są dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !