Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety w sosie pieczarkowym

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 300 g
cebula 2
pieczarki 200 g
mąka
pieprz
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety w sosie pieczarkowym

Pokrojone pieczarki i cebulke podsmazamy na oleju. Zalewamy bulionem i dodajemy uformowane kuleczki mielonego, doprawione pieprzem. Sos zageszczamy maka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata22 16.12.2011 19:44
lubie takie
Elżbieta17 12.03.2011 16:05
Smaczny taki obiadek:)
iwa643 10.03.2011 07:14
dobre
ada12302 09.03.2011 22:03
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak