Sposób przygotowania

Białka ubic na sztywną pianę, nie przerywając ubijania stopniowo dodawac puder cukier,ubijac mikserem jeszcze 20 minut Przygotowac foremki ( mogą byc papierowe)i blache piekarnik nagrzac do 125 st.ubitą mase rozłożyc do foremek i położyc na blache i włożyc do piekarnika.Bezy suszyc około 50 minut pozostawic w chłodne miejsce do ostygnięcia Krem karpatka 5 minut zrobic według przepisu podanego na opakowaniu Przełożyc do szprycerki nożem ściąc wierzch bezy i do środka nałożyc krem i przykryc górę na bezy polac rozpuszczoną polewę czekoladową

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !