Sposób przygotowania

Na blasze w piekarniku rozkładamy słonecznik, który posypujemy solą. Przez chwilę go podpiekamy. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Ciasto francuskie kroimy na kwadraty, które następnie kroimy na trójkąty. Do czekolady dodajemy słonecznik, mieszamy. Czekoladę nakładamy łyżeczką na trójkąty i zwijamy je w rogaliki. Jajko roztrzepujemy i smarujemy nim rogaliki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    może być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smacznie wyglądaja i z pewnością świetnie smakują
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !