Składniki:
uda indycze | 2 |
gotowanej szynki | 8 plasterków |
pieczarek | 300 g |
cebule | 2 |
śmietany | 2 szklanki |
olej | - - |
rosolu drobiowego | 1/2 l |
czerwonego wina | 1/2 l |
natka pietruszki | - - |
sól | - - |
uda indycze | 2 |
gotowanej szynki | 8 plasterków |
pieczarek | 300 g |
cebule | 2 |
śmietany | 2 szklanki |
olej | - - |
rosolu drobiowego | 1/2 l |
czerwonego wina | 1/2 l |
natka pietruszki | - - |
sól | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: