Sposób przygotowania

jaja rozmieszac z tymiankiem, oraz dodac sol i pieprz do smaku
bulke wymieszac z maka
filety maczac w jajku potem w panierce i od razu wkladac na rozgrzany tluszcz
smazyc na rumiano

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    trzeba wyprobowac
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    polecam do wyprobowania
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !