Sposób przygotowania

Marchewkę (20 dag) , pietruszkę (20 dag) , seler (ok. 10 dag) i por (ok. 10 dag) kroimy. W osobnym garnku gotujemy wywar na dowolnym mięsie. Gdy woda zacznie się gotować dodajemy warzywa i gotujemy 20-25 minut. Zupę doprawiamy do smaku solą ziołową i czarnym pieprzem Prymat. Dodajemy również odrobinę przyprawy uniwersalnej Kucharek. Po 25 minutach dodajemy drobno pokrojone ziemniaki (30 dag). Gdy wszystkie warzywa będą miękkie dorzucamy wcześniej poszatkowane i ugotowane buraczki(30 dag). Zupkę zagęszczamy śmietaną (18%).

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ja też bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super barszczyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam barszcz
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    hmm, ze śmietanką, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię taki barszczyk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !