Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ Z BRZOSKWINIAMI

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brzoskwinia 200 gram
kapusta czerwona 400 gram
orzechy włoskie 50 gram
oliwa 25 ml
cukier do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ Z BRZOSKWINIAMI

Kapustę oczyścić, cienko poszatkować usuwając głąb. Orzechy sparzyć wrzątkiem, obrać i posiekać. Brzoskwinie wypestkować, pokroić w kostkę , połączyć z kapustą, oliwą i orzechami. Na koniec doprawić solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. SMACZANEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak