Sposób przygotowania

pieczarki umyć i drobniutko posiekać , tak samo zrobić z cebulką , potem dusimy to na masełku pod przykryciem , często mieszając , następnie wlewamy wywar i gotujemy ok 5 minut , potem dodajemy mąkę połączoną z mlekiem i zamieszać , na koniec doprawić do smaku i zabielić śmietanką .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    fajne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !