Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w plastry, usmażyć, a następnie wymieszać z posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Jaka wbić do naczynia, dodać mleko i wymieszać na jednolitą masę. Wylać na rozgrzany tłuszcz, smażyć powoli nie mieszając. Gdy się od spodu podsmaży, nałożyć wcześniej przygotowaną masę pieczarkową i zwinąć oba brzegi do środka. Tak przygotowany omlet przełożyć na ciepły talerz i zaraz podawać. SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !