Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podpinki w słoikach

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podpinki 2 kg
cebula 1 kg
olej 0,5 l
przecier pomidorowy 200 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Podpinki w słoikach

Ugotować grzyby. Do garnka wlać olej według potrzeby) i dusić na nim cebulę pokrojoną w kostkę, dodać ugotowane grzyby, przecier pomidorowy i przyprawić solą i pieprzem, dusić ok. 20 min. na małym ogniu. Dać do słoików i pasteryzować ok. 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 17.07.2013 12:55
Dobry przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak