Sposób przygotowania

Porcje rosołowe obgotować i zmienić wodę.Następnie jeszcze raz zagotować,wraz z pokrojonymi w kostkę warzywami.Na koniec dodać liść,gałkę,koperek i pieprz z solą do smaku.

Komentarze

  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pyszna klasyka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Niebo w gębie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    smakowita :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    pożywna taka zupka, lubię ją
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszna jarzynowa, ja dodaję więcej jarzyn
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !