Sposób przygotowania

Do miseczki wlać żółtko, wsypać cukier i dodać sok z połówki cytryny. Ucierać przez około 15 minut. Gotowy lukier powinien mieć konsystencję śmietany. Gdy jest za rzadki, dodać cukru, gdy za gęsty-soku z cytryny.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajniutki lukier:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    swietny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajny :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    robię tak samo
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny do ciast
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    nigdy nie robiłam z żółtkiem :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajniutki,
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !