Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska pieczona z serem i majerankiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa 5 szt
Majeranek suszony Prymat do smaku
chleb 100 gram
ketchup pikantny 2 łyżki
ser gouda 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska pieczona z serem i majerankiem

Kiełbaski kroimy na ćwiartki i nacinamy. Smażymy je na małym ogniu gdy pierwsza strona będzie gotowa przerzucamy je posypujemy delikatnie majerankiem i przykrywamy plasterkiem sera. Pieczemy je chwilę pod przykrywką aż ser się roztopi. Podajemy je z chlebem i ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 30.10.2012 18:24
apetyczna
Kate131 14.05.2012 08:08
fajne
anulka69 26.03.2012 09:23
super
m1monika 27.12.2011 16:09
pycha
Smakuj 26.07.2011 12:36
mniam .
ronald88 21.07.2011 15:54
super
piotereq 16.06.2011 14:06
super
kanu83 30.05.2011 21:51
ekstra
Kuchareczekjeden 29.04.2011 11:41
apetycznie wygląda
AgaS10 10.04.2011 09:57
i znowu ten piękny ser:)
rosik93 17.03.2011 21:44
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak